Thursday, 29 November 2012

MAHA 2012


Assalamualaikum  :)

Hari ni aku pergi MAHA 2012 kat Serdang.ade macam ..err...susah banget gue mau ngomong.tahun lepas pun aku pergi jugak.tahun lepas punya tahun lepas pun pergi jugak.betapa asdfghjkl nya ayat aku.tapi tahun ni tak sempat pergi semua tempat,tak sempat tangkap gambar banyak banyak dan....tak berapa best.memanglah tak best sebab aku tak pergi semua tempat.aku nak pergi outdoor.tapi dah nak maghrib.ayah aku masuk satu hall tu lama gila.aku nak pergi rumah traditional,ladang ternakan,kebun sayur dan sewaktu dengannya.tapi tak sempatttttt *baling kerusi*.mula mula aku datang siap pakai heels.bukan apa.seluar aku panjang sangat.mak aku dah cakap suruh pakai flat shoe je.tapi seluar aku panjang so kalau pakai flat shoe nampak macam panjang sangat seluar.eh,perasan tak aku suka ulang ayat sama 2-3 kali.menyampah tak?sekali kan,sampai tempat duduk,aku terus tukar flat shoe.hahahaha.sebab penat naik bukit jalan kaki.tu lah degil sangat.kalau nak naik tram,beratur panjang gila.mula mula ayah aku dah potong barisan.eh salah,bukan potong barisan,memang tak beratur pun.sampai sampai terus pergi depan.gangster kan family aku.wakakakaka.tapi tak jadi naik tram.sebab lembap tahap cipan.boleh tahan panjang aku membebel.

ok.sebelum kau,kau dan kau mula berbicara.memang tudung aku senget.hihihi. *gelak cover ayu*. datang datang,terus tangkap gambar dengan nangka dengan muka teruja lagi membanggakan.aku bawak bag besar tu letak kasut sebenarnya.kalau tak takde maknanya nak bawak bag bagai.semak je.lenggang kangkung lagi bagus.  



no comment.hahaha.

my lovely mom <3


pisang pun nak tangkap gambar.padahal kat tesco berlambak.nampak tak kejakunan aku.

ini juga terdapat di tesco.

ini saya tidak pasti terdapat di tesco atau tidak.tapi rasanya haritu aku pernah beli pokok cactus ni kat tesco dulu.dalam pasu kecik.RM 1.20 je.kalau berminat silalah kesana.

tomato.ni nak bagi tau.gambar buah ni semua bukan aku yang tangkap.cousin aku yang tangkap.dia memang kurang kerja sikit.masa lapang dia banyak,jadi dia buatlah aktiviti mengenali buah buahan ni.




ooooooooooooooooooooo


wow.abang beca kekasih lama.aku tak kira walaupun gambar ni goyang.aku nak jugak gambar ni.


setelah berbatu batu menjalani liku liku kehidupan *ecehh* kami bersama sama berehat di sini.atau erti kata lainnya melepak.bukan kitorang je yang duduk sini.berlambak orang duduk.siap baring pun ada.ayah aku tidak mengenali erti kepenatan.Beliau gigih melanjutkan perjalanannya ke hall yang lain.nampak tak air yang tutup kuning depan aku tu.air tu tak sedap.aku suka air nanas.tapi air tu nanas yang diproses sendiri.bila fikir balik...'0hhh patutlah.kan tema pertanian,so diorang proses sendiri.' patutlah sedap.

oh..aku ada tangkap gambar dengan dua mascot ni.comel.tapi dah terdelete.tapi aku nak cakap jugak aku ada tangkap gambar dengan mascot tu.hiihihi.ala..tapi ini je gambar yang ada.tahun lepas bukan main banyak gambar.oh ya.kitorang ada video.tapi...tidak boleh di upload atas sebab yang munasabah.



my lil bro.Haikal.dia pantang jumpa benda alah ni.setiap kali jumpa mesti nak naik.tak boring ke? dia dengan cousin aku naik.ayah aku suruh aku naik sekali.ohhh.takde maknanya.malu aku.budak yang naik semua kecik kecik.kalau aku nak naik pun tengok tempat lah.kalau tempat ramai orang macam ni malu aku.hihihi.


ok bye.leave a comment.

Assalamualaikum  :)


3 comments:

  1. pergi la.kalau pergi tu,pergi semua tempat.rugi nanti :) -anisviviana-

    ReplyDelete
  2. Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete